Denní jídelní lístek

21.11.2018

POLÉVKA:
0,3l Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,9)……….……...………... 25,-
0,3l Frankfurtská s párkem (1,7) ………………………………........ 30,-

DNES DOPORUČUJEME:
500gsk Pečená kachní 1/4,červené a bílé zelí,hous. knedlík (bram. knedlík) (1,3,7) . 129,-
300g Pikantní vepřový kotlík s vařeným bramborem …………….………………...…..… 109,-
300g Smetanovo bylinkové rizoto s kuřecím masem sypané parmazánem (1,7) ….… 109,-
150g Vepřová kapsa plněná sýrem, vejcem,šunkou,pórkem a paprikou,
      vařený brambor (rýže) (1,3,7) ………………………………………………..………..... 113,-

HOTOVÁ JÍDLA:
150g Hovězí guláš,houskový knedlík (rýže) (1,3,7)…….………………….………..….... 106,-
150g Hovězí zadní vařené,dušená zelenina,vařený brambor (7,9) ...………………..… 106,-
150g Svíčková na smetaně s brusinkovým terčem,houskový knedlík (1,3,7,9,10) ….... 113,-
150g Vepřová plec pečená po selsku,bílé zelí,houskový knedlík(bram.knedlík)(1,3,7).. 106,-
150g Uzená krkovička,špenát,bramborový knedlík (1,3,7) ……..….…………..….…... 106,-
150g Vepřová játra na cibulce,houskový knedlík (rýže) (1,3,7) ……………………….…. 103,-

JÍDLA NA OBJEDNÁVKU:
150g Smažený vepřový (kuřecí) řízek,vařený brambor,citron,okurka (1,3,7)………..… 113,-
150g Vepřový steak zapečený se šunkou a sýrem,hranolky, obloha (7)….………...…... 133,-
150g Kuřecí steak zapečený se slaninou a hermelínem ,hranolky,obloha (7)……….... 133,-

BEZMASÁ JÍDLA:
150g Smažený sýr GOUDA,vařený brambor,tatarská omáčka (1,3,7)………..……….. 113,-
3ks Kynuté borůvkové knedlíky s tvarohem,maštěné máslem (1,3,7)…………………... 103,-

Poloviční porce neděláme,
na stravenky nevracíme
seznam alergenů najdete na http://zsbrok.cz/wp-content/uploads/ALERGENY.pdf