Denní jídelní lístek

20.4.2018

POLÉVKA:
0,3l Hovězí vývar s masem a nudlemi (1,9)……….…...………... 25,-
0,3l Pórková s vejcem (1,3,7)………………………….…............. 30,-

. DNES DOPORUČUJEME:
150g Smažený holandský řízek,vařený brambor,tatarská omáčka (1,3,7)…………….. 113,-
150g Vepřový plátek v pepřové omáčce,hranolky (rýže) (1,7)………………………….. 113,-
150g Cmunda po kaplicku (1,3,7)……………………………………………..…………… 109,-

HOTOVÁ JÍDLA:
150g Hovězí guláš,houskový knedlík (rýže)(1,3,7)………...…..…………...…...…...…... 106,-
150g Hovězí zadní vařené,koprová omáčka,houskový knedlík (1,3,7)……...………….. 106,-
150g Moravský vrabec,špenát,bramborový knedlík (hous.knedlík)(1,3,7)…….…....…. 106,-
150g Jitrnicový prejt,kysané zelí,vařený brambor (1,3,7)……………………..…………. 106,-
150g Vepřová plec pečená po selsku,bílé zelí,houskový knedlík (bram.kned) (1,3,7)… 106,-
150g Uzená kýta,špenát,bramborový knedlík (hous.knedlík)(1,3,7)………………....…. 106,-
300g Zeleninové rizoto s kuřecím masem,sypané sýrem,okurka (1,7,9)……………... 106,-

JÍDLA NA OBJEDNÁVKU:
150g Vepřový steak zapečený se šunkou a sýrem,hranolky,obloha (7)..………..…..…... 133,-
150g Kuřecí steak HAWAI,hranolky,obloha (7)………………………………………….…. 133,-
150g Smažený vepřový (kuřecí) řízek,vařený brambor,okurka (1,3,7)………….……….. 113,-

BEZMASÁ JÍDLA:
150g Smažený sýr GOUDA,vařený brambor,tatarská omáčka (1,3,7)………….…….. 113,-
3ks Kynuté borůvkové knedlíky s tvarohem,maštěné máslem (1,3,7)……….……….. 103,-

Poloviční porce neděláme,
na stravenky nevracíme
seznam alergenů najdete na http://zsbrok.cz/wp-content/uploads/ALERGENY.pdf